X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse (2016)

Nu de X-Men succesvol het verleden veranderd hebben en een veilige toekomst voor de mutanten hebben bereikt, keert uit de duisternis de eerste mutant terug: Apocalypse. Deze mutant, ook wel En Sabah Nur genaamd, ziet de hedendaagse mutanten als zwak. De 5000 jaar oude 'supermutant' Apocalypse begint aan zijn queeste de wereld met harde hand zijn wil op te leggen. Het recht van de sterkste is zijn lijfspreuk en geldt voor zowel mens als mutant. Om de dreigende genocide te weerstaan moet eennieuw team X-Men bijeen gebracht worden en moeten zowel professor Xavier als zijn vijand Magneto een kant kiezen. In het Tijdperk van Apocalypse zijn de gebruikelijke goeieriken echter niet per se good guys en kunnen schurken verrassend goede kanten kennen.

ID DV-6739
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2016-05-18
Speeltijd 144 minuten
Budget $178,000,000.00
Opbrengst $543,934,787.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door The Donners' Company, Marvel Entertainment, Bad Hat Harry Productions, TSG Entertainment, 20th Century Fox, Genre Films
Regisseur Bryan Singer
Auteur Michael Dougherty, Dan Harris, Simon Kinberg, Bryan Singer
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 6.5)
Website http://www.foxmovies.com/movies/x-men-apocalypse

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod