The Martian

The Martian (2015)

Zes dagen geleden werd astronaut Mark Watney één van de eerste mensen die een voet op Mars zette. Nu is hij er zeker van dat hij de eerste zal zijn die er zal sterven. Na een zandstorm blijft hij alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met aarde om te laten weten dat hij nog leeft. En zelfs al zou hij daarin slagen, tegen de tijd dat een reddingsploeg hem bereikt zouden zijn levensvoorraden reeds lang zijn uitgeput. Maar de kans dat hij door honger zal omkomen is klein: de beschadigde machine, de genadeloze omgeving of een simpele menselijke fout zullen hem meer dan waarschijnlijk eerder fataal worden. Maar Mark geeft niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn niet aflatende weigering om op te geven vat hij de ene hindernis na de andere aan.

ID DV-6672
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2015-09-30
Speeltijd 142 minuten
Budget $108,000,000.00
Opbrengst $630,161,890.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Scott Free Productions, Mid Atlantic Films, International Traders, TSG Entertainment, Genre Films, 20th Century Fox
Regisseur Ridley Scott
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7.7)
Website http://www.foxmovies.com/movies/the-martian

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod