Trois Souvenirs De Ma Jeunesse

Trois Souvenirs De Ma Jeunesse (2015)

Paul Dédalus zal Tadzjikistan verlaten. Hij herinnert zich zijn jeugd in Roubaix, de vlagen van waanzin van zijn moeder, de band die hij had met zijn broer Ivan, een vroom maar gewelddadig kind. Toen hij zestien jaar was, was zijn vader een ontroostbare weduwnaar. Hijzelf reisde naar de Sovjet-Unie waar een clandestiene opdracht hem ertoe leidde dat hij zijn eigen identiteit aanbood aan een jonge Russische man. Hij herinnerde zich verder toen hij negentien was zijn zus Delphine, zijn neef Bob, avonden met Pénélope, Mehdi en Kovalki, de vriend die hem moest verraden. En ook zijn studies in Parijs, zijn ontmoeting met dokter Behanzin en zijn ontluikende roeping voor antropologie. Maar boven dat alles herinnert Paul zich Esther. Zij was het hart van zijn leven, een 'fanatiek hart'.

ID DV-6569
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2015-05-20
Speeltijd 123 minuten
Budget Onbekend
Opbrengst $269,144.00
Oorspronkelijke taal fr
Geproduceerd door Procirep, Why Not Productions, France 2 Cinéma, Ciné+, France Télévisions, Pictanovo Nord-Pas-de-Calais, Soficinéma 11, Cinémage 9, Angoa-Agicoa, Centre National de la Cinématographie, Canal+
Regisseur Arnaud Desplechin
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 6.9)
Website Onbekend

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod