22 Jump Street

22 Jump Street (2014)

Nadat ze hun weg door de middelbare school hebben gevonden, vinden er grote veranderingen plaats voor officieren Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) als ze dit keer undercover gaan op een plaatselijk college. Maar wanneer Jenko zijn verwante ziel tegenkomt in het footballteam en Schmidt infiltreert bij de kunstclub, beginnen ze hun partnerschap in twijfel te trekken. Het is aan hen de taak om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om beproevingen te doorstaan die zullen aantonen of ze een 'volwassen' relatie kunnen aangaan. Als de twee adolescenten kunnen uitgroeien tot 'echte' mannen, zou deze studententijd misschien wel het beste kunnen zijn dat hen ooit is overkomen.

ID DV-6411
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2014-06-05
Speeltijd 112 minuten
Budget $50,000,000.00
Opbrengst $188,441,614.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Columbia Pictures, Original Film, Media Rights Capital, Cannell Studios, LStar Capital, 33andOut Productions, JHF Productions, Metro-Goldwyn-Mayer
Regisseur Phil Lord, Christopher Miller
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 6.9)
Website http://www.22jumpstreetmovie.com

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod