El Secreto De Sus Ojos

El Secreto De Sus Ojos (2009)

Benjamin Espósito heeft ooit meegewerkt aan het onderzoek naar de verkrachting en moord op een jonge vrouw in 1974. Nu, 25 jaar later, na zijn pensioen bij de Argentijnse rechtbank, besluit hij een boek over deze nog steeds onopgeloste moordzaak te schrijven. Hij stuit hierbij op veel tegenwerking en brengt met het schrijfproject zichzelf, en zijn collega's in gevaar. Maar ook dit keer kan Espósito de zaak niet loslaten. Terwijl hij schrijft, herbeleeft hij het verleden en worden de verkeerde keuzes die hij gemaakt heeft, hem pijnlijk duidelijk. Hij zet door in de hoop zijn fouten te rechtvaardigen, zijn eigen toekomst te veranderen en de vrouw, waar hij 30 jaar later nog steeds van houdt, eindelijk de waarheid te kunnen vertellen.

ID DV-6341
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2009-08-13
Speeltijd 129 minuten
Budget $2,000,000.00
Opbrengst $33,965,843.00
Oorspronkelijke taal es
Geproduceerd door Canal+ España, 100 Bares, Tornasol Films, Ministerio de Cultura, Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales, Televisión Federal (Telefe), Haddock Films S.R.L., Instituto de Crédito Oficial (ICO), Televisión Española
Regisseur Juan José Campanella
Auteur Juan José Campanella, Eduardo Sacheri
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7.9)
Website http://www.elsecretodesusojos.com

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod