Godzilla

Godzilla (2014)

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

ID DV-6299
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2014-05-14
Speeltijd 123 minuten
Budget $160,000,000.00
Opbrengst $529,076,069.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door RatPac-Dune Entertainment, Toho Company, Ltd., Legendary Entertainment, Disruption Entertainment, Warner Bros. Pictures
Regisseur Gareth Edwards
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 6.1)
Website http://www.godzillamovie.com

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod