The Whistleblower

The Whistleblower (2010)

Kathryn Bolkovac is een agente uit Nebraska die de zware taak krijgt om de politiemacht in het door oorlog verscheurde Bosnië weer op orde te krijgen. Wanneer ze het land een beetje door begint te krijgen begint ze tekenen te zien van een verschrikkelijke ondergrondse industrie, niet alleen van de criminelen die aan het hoofd staan, maar ook van de Verenigde Naties zelf. Nadat ze een vrouw ontmoet die ontsnapt is uit de handen van een mensenhandelaar die vrouwen verkoopt als sexslaaf, begint Katryn te zien hoe groot deze industrie is in de jaren na de oorlog. Terwijl ze steeds meer bewijzen vindt ontdekt ze iets wat ze nooit voor mogelijk had gehouden. Namelijk dat het Leger en de VN-officieren niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun acties. Is één vrouw sterk genoeg om tegen de Verenigde Natie en hun samenzweerders in te gaan?

ID DV-6285
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2010-09-13
Speeltijd 112 minuten
Budget Onbekend
Opbrengst Onbekend
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door First Generation Films, Mandalay Vision, Samuel Goldwyn Films, Primary Productions, Barry Films, Indomitable Entertainment, Whistleblower (Gen One), Voltage Pictures, Sunrise Pictures
Regisseur Larysa Kondracki
Auteur Eilis Kirwan, Larysa Kondracki
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 6.8)
Website http://www.thewhistleblower-movie.com/

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod