The Angels' Share

The Angels' Share (2012)

Robbie sluipt de kraamkliniek binnen om zijn jonge vriendin Leonie te bezoeken en zijn pasgeboren zoon Luke voor het eerst vast te houden. Overweldigd door het moment zweert hij dat Luke niet hetzelfde tragische leven zal hebben dat hij heeft gehad. Op een haar na moest hij de gevangenis in en nu krijgt hij één laatste kans.Tijdens zijn werkstraf ontmoet hij Rhino, Albert en Mo, die net als hij onmogelijk werk vinden vanwege hun strafblad. Kon Robbie vermoeden dat drank zijn leven voorgoed zou veranderen – geen goedkope tafelwijn, maar de beste malt whisky ter wereld. Zijn nieuwe talent – een fijne smaak en een delicate neus – in combinatie met een portie lef leidt Robbie en zijn vrienden naar de vreemde wereld van frisse lucht en open ruimte, de Schotse Hooglanden, en de grootste gok van hun leven.

ID DV-6013
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2012-06-01
Speeltijd 101 minuten
Budget
Opbrengst $7,034,007.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Wild Bunch, Les Films Du Fleuve, British Film Institute (BFI), Entertainment One, Sixteen Films, Urania Pictures S.r.l.
Regisseur Ken Loach
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7)
Website

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod