De Rouille Et D'os

De Rouille Et D'os (2012)

Als Alain van Versch bijgenaamd Ali uit nood met zijn zoontje van 5 onderdak zoekt bij zijn zus in Antibes in het zuiden van Frankrijk, ontmoet hij in een nachtclub de mooie Stéphanie. Als orka-trainster heeft ze een bijzonder beroep. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat, sensueel en met bijzondere spelregels. Dan krijgt hij het aanbod om deel te nemen aan clandestiene gevechten. Stéphanie werpt zich op als zijn manager.

ID DV-5996
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2012-05-17
Speeltijd 120 minuten
Budget $15,400,000.00
Opbrengst $25,762,027.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Why Not Productions, Les Films Du Fleuve, France 2 Cinéma, Page 114, Lumière, Lunanime, Ciné+, France Télévisions, Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel de la Fédération Wallonie-Bruxelles, VOO, Vlaams Audiovisueel fonds, Région Provence-Alpes-Côte d'Azur, Département des Alpes-Maritimes, Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter Empowered by Dexia, Canal+, Radio Télévision Belge Francophone
Regisseur Jacques Audiard
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7.2)
Website Onbekend

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod