Cowboys & Aliens

Cowboys & Aliens (2011)

In 1873 komt Jake Lonergan (Daniel Craig), die zich niks meer kan herinneren over zijn verleden, terecht in het woestijdstadje Absolution. De enige aanwijzing over zijn identiteit is een mysterieuze beugel om zijn hand. Jake komt er al snel achter dat het stadje vreemdelingen wantrouwt en niets doet zonder toestemming van Colonel Dolarhyde (Harrison Ford). Wanneer ze echter aangevallen worden door aliens en de dorpelingen één voor één ontvoerd worden door de buitenaardse wezens lijkt Jake, de vreemdeling die in eerste instantie niet welkom was in het stadje, de enige hoop op redding. Samen met de reizende Ella (Olivia Wilde) en Colonel Dolarhyde stelt hij een posse samen van dorpsbewoners, vogelvrij verklaarden en Apache indianen om te strijden tegen hun gemeenschappelijke vijand.

ID DV-5598
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2011-07-29
Speeltijd 118 minuten
Budget $163,000,000.00
Opbrengst $174,822,325.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Universal Pictures, Reliance Entertainment, Relativity Media, Imagine Entertainment, K/O Paper Products, Fairview Entertainment, platinum studios, K/O Camera Toys, DreamWorks
Regisseur Jon Favreau
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 5.5)
Website http://www.cowboysandaliensmovie.com/

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod