Heksje Lilly: De draak en het magische boek

Heksje Lilly: De draak en het magische boek (2009)

Lilli is een doodnormaal 10-jarig meisje. Dit verandert wanneer er zomaar uit het niets een magisch boek in haar kamer verschijnt, samen met zijn begeleider Hector (een onhandig draakje). Surulunda, een geheime tovenares uit de magische wereld, heeft Lilli gekozen als haar opvolgster en Hector gestuurd om alles uit te leggen aan Lilli. Lilli moet namelijk binnen 99 uur bewijzen dat ze een waardige opvolger is. Het magische boek brengt verschillende spannende avonturen met zich mee, maar ook een gevaarlijk avontuur met de boosaardige tovenaar Hieronymus, die de wereld over wil nemen. Lilli zal de confrontatie met hem aan moeten gaan.

ID DV-5244
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2009-02-12
Speeltijd 85 minuten
Budget $10,000,000.00
Opbrengst Onbekend
Oorspronkelijke taal de
Geproduceerd door Trixter Film, Babelsberg Film, Blue Eyes Fiction, Blue Eyes Film & Television, Buena Vista International, Classic, Dor Film-West Produktionsgesellschaft, Steinweg Emotion Pictures, Studio Babelsberg
Regisseur Stefan Ruzowitzky
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 5.3)
Website http://www.heksjelillydefilm.nl/

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod