Wanted

Wanted (2008)

Wesley Gibson (James McAvoy) slijt zijn troosteloze bestaan in een benauwde kantoortuin, met een baas die hem vernedert en een vriendinnetje dat hem bedriegt. Zijn leven is een puinhoop. Dan ontdekt Wesley dat de vader, die hij nooit heeft gekend, op brutale wijze vermoord is en sluit hij zich, tegen wil en dank, aan bij een geheim genootschap van sluipmoordenaars: De Broederschap. Tijdens zijn opleiding door zijn getalenteerde mentor Fox (Angelina Jolie), ontpopt de saaie kantoorpiet zich tot een moordwapen met bliksemsnelle reflexen en een bovenmenselijke behendigheid. Bij het aanvaarden van zijn eerste missie ontdekt Wesley echter nog iets anders: iemand van het leven beroven is niet makkelijk, maar je eigen leven weer in handen nemen is nog een stuk moeilijker.

ID BR-4787
Blu-ray Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2008-06-19
Speeltijd 110 minuten
Budget $75,000,000.00
Opbrengst $258,270,008.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Kickstart, Universal Pictures, Spyglass Entertainment, Bazelevs Production, Marc Platt Productions, Top Cow Productions, Relativity Media, Ringerike Zweite Filmproduktion, Revolution Sun Studios
Regisseur Timur Bekmambetov
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 6.4)
Website http://www.wantedmovie.com/

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod