The Kite Runner

The Kite Runner (2007)

Amir en Hassan zijn gevoed door dezelfde min en groeien samen op in de hoofdstad van Afghanistan. Bij de jaarlijkse vliegerwedstrijd in Kabul is Amir de vliegeraar, degene die het touw van de vlieger in handen heeft. Hassan is zijn hulpje, de vliegervanger. Wanneer er iets vreselijks gebeurt met Hassan verraadt hij zijn trouwe metgezel. Na de Russische inval vluchten Amir en zijn vader naar de Verenigde Staten. Amir bouwt er een nieuw bestaan op, maar hij slaagt er niet in Hassan te vergeten. De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem uiteindelijk terug naar Afghanistan.

ID DV-4321
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2007-10-14
Speeltijd 128 minuten
Budget $20,000,000.00
Opbrengst $73,276,047.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Wonderland Films, Sidney Kimmel Entertainment, Participant Media, MacDonald/Parkes Productions, China Film Co-Production Corporation, Beijing Happy Pictures Cultural Communications Co., Kite Runner Holdings, Ebeling Group, Neal Street Productions, DreamWorks
Regisseur Marc Forster
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7.3)
Website http://www.kiterunnermovie.com/

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod