The Cave of the Yellow Dog

The Cave of the Yellow Dog (2005)

Het jonge nomadenmeisje Nansal woont samen met haar ouders en kleinere zusje en broertje op de open vlaktes ergens in Mongolië. Ergens in een open veld in Mongolië vindt een klein hondje en ze noemt het zwart/wit gevlekte beest Zocher (Vlekje). Beiden worden beste vrienden, zeer tegen de zin van haar vader. Op de vlaktes wonen namelijk ook wolven die de kuddes schapen aanvallen en het is best mogelijk dat Zocher wolvenbloed in zich heeft. Daarnaast kunnen de wolven het spoor van het hondje volgen en zodoende de gehele kudde aanvallen en afmaken. Terwijl haar vader zich opmaakt om de huiden, van de door wolven gedode schapen, te verkopen in de grote stad, beveelt hij haar het hondje weg te doen.

ID DV-3987
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2005-07-27
Speeltijd 93 minuten
Budget Onbekend
Opbrengst Onbekend
Oorspronkelijke taal mn
Geproduceerd door BKM Film, Hochschule für Fernsehen und Film München (HFF), Lüthje & Schneider Filmproduktion, Schesch Filmproduktion, Telepool
Regisseur Byambasuren Davaa
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7.4)
Website Onbekend

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod