March of the Penguins

March of the Penguins (2005)

Elke winter gaan de keizerpinguïns in Antarctica op een lange reis. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming begint de paring, waarna de vrouwtjes een ei leggen. Daarna keren de vrouwtjes terug naar de oceaan om aan te sterken. De mannetjes blijven achter om de eieren uit te broeden en na twee maanden komen de eieren uit. Wanneer de vrouwtjes terugkeren om de kuikens van eten te voorzien, draaien de rollen om: de moeders blijven achter, terwijl de mannetjes terugkeren naar de zee om eindelijk te kunnen eten. Zodra het warmer wordt, keren ook de vrouwtjes met de kuikens terug naar de zee en leren de kuikens te overleven.

ID DV-2595
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2005-01-26
Speeltijd 80 minuten
Budget $8,000,000.00
Opbrengst $127,392,239.00
Oorspronkelijke taal fr
Geproduceerd door Wild Bunch, Buena Vista International Film Production France, Alliance de Production Cinematographique (APC), L'Institut Polare Français Paul-Émile Victor, National Geographic Films, Bonne Pioche, Canal+
Regisseur Luc Jacquet, Jérôme Maison
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7.1)
Website http://empereur.luc-jacquet.com/index_flash.htm

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod