Constantine

Constantine (2005)

John Constantine (Keanu Reeves) is naar de hel geweest en teruggekeerd. Hij is geboren met een gave die hij niet wil hebben: het vermogen om engelen en demonen te herkennen die in menselijke gedaante op aarde leven. Zijn hulp wordt ingeroepen door een wanhopige, maar sceptische politie-onderzoekster Angela Dodson (Rachel Weisz) voor het oplossen van de mysterieuze dood van haar geliefde tweelingzuster. Het onderzoek neemt hen mee in de wereld van de demonen en engelen die in Los Angeles leven. Zij zijn beiden gevangen in een noodlottige reeks van bovenaardse gebeurtenissen. Is er uit deze hel op aarde nog een ontsnapping mogelijk ?

ID DV-2009
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2005-02-08
Speeltijd 121 minuten
Budget $100,000,000.00
Opbrengst $230,884,728.00
Oorspronkelijke taal Engels
Geproduceerd door Village Roadshow Pictures, DC Comics, Lonely Film Productions GmbH & Co. KG., The Donners' Company, Branded Entertainment/Batfilm Productions, Weed Road Pictures, 3 Art Entertainment, Di Bonaventura Pictures, Warner Bros. Pictures
Regisseur Francis Lawrence
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 6.7)
Website http://constantinemovie.warnerbros.com/

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod