Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring

Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring (2003)

Niemand blijft onberoerd door de kracht van de seizoenen en hun jaarlijkse cyclus van geboorte, groei en verval. Zelfs niet de twee monniken die een kluizenaarshutje delen dat op een vijvertje drijft midden tussen de bergen. Met het ontvouwen van de seizoenen wordt ieder aspect van hun beider levens doordrongen van een intensiteit die leidt tot een nog grotere spiritualiteit — en tragedie. Want ook zij ontkomen niet aan de wensen van het leven, de verlangens, het lijden en de passie die ieder van ons in hun greep houdt. Onder toeziend oog van de Oude Monnik ervaart de Jonge Monnik het verlies van de onschuld wanneer een spel een gruwelijke wending neemt, ervaart hij het ontwaken van liefde wanneer een vrouw hun beschermde leven binnendringt, voelt hij de dodelijke kracht van jaloezie en obsessie, de prijs van verlossing en de verlichting van ervaring.

ID DV-1772
DVD Beschikbaar
Status Uitgegeven op 2003-09-19
Speeltijd 103 minuten
Budget Onbekend
Opbrengst $6,502,364.00
Oorspronkelijke taal ko
Geproduceerd door LJ Film, Korea Pictures, Pandora Filmproduktion, Cineclick Asia, Cinesoul, Mirae Asset Capital, Muhan Investment
Regisseur Kim Ki-duk
Auteur
Extra informatie Beschikbaar via IMDB (score 7.8)
Website http://www.fruehling-sommer.de

ZOEKEN IN HET
ENORME AANBOD
VAN COMPAZG

Zoek in ons enorme aanbod van films, series, games, hardware en nog veel meer. Geef hieronder een zoekwoord op of druk direct op de "zoek"-knop voor een volledig overzicht.

Een greep uit ons ruime filmaanbod