Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Tom & Thomas (2002)

De 8 jaar oude Thomas weet het zeker: zijn denkbeeldige vriendje Tom bestaat echt. Hij voelt toch dat Tom in moeilijkheden zit en angstige avonturen beleeft in een kindertehuis? Maar hij moet voorzichtig zijn, want niemand gelooft hem. Zeker zijn vader niet, met wie hij na de dood van zijn moeder samen in Londen woont. Zijn vader wil dat hij zijn best doet op school en niet meer nadenkt of praat over Tom. Dat leidt alleen maar af! Maar na de zoveelste levensechte droom, gaat hij op zoek naar Tom en beleven ze allerlei komische en spannende avonturen. Ze komen zelfs terecht in een heuse ontvoeringszaak en de smokkelaars proberen hen met het vliegthuig het land uit te krijgen. Maar dat gaat zomaar niet.....
CompAZG ID: 997

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2002
Speeltijd: 115 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sean Bean, Aaron Johnson,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Esmé Lammers
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer