Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Antonia (1995)

Antonia blikt vanaf haar sterfbed terug op haar leven. Haar gedachten gaan terug naar de tijd dat ze, na een lange afwezigheid, terugkeert naar haar geboortedorp om haar moeder te begraven. Samen met haar dochter Daniëlle werkt Antonia op het land. Zij knappen het oude pand op waarin haar moeder Allegonda net is gestorven en trekken daarin. Antonia vindt ondertussen een goede vriend en minnaar in haar buurman Boer Bas. De roddels blijven niet uit, maar ondanks dat blijft Antonia haar ongetrouwde liefdesrelatie voor de rest van haar leven onderhouden. Als ook haar kleindochter van een meisje bevalt, lijkt de cirkel rond. Vooral als later blijkt dat dit meisje de perfecte reïncarnatie is van Antonia. Tenslotte sterft Antonia omgeven door diegenen die haar dierbaar zijn, in de wetenschap dat; als de lange kroniek op zijn einde loopt, niets is voltooid.
CompAZG ID: 981

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-9-1995
Speeltijd: 98 minuten
Budget: $900,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Els Dottermans, Dora van der Groen, Esther Vriesendorp, Arne Bang-Hansen, Thyrza Ravesteijn, e.a.
Geproduceerd door: Bergen Film, Bard Entertainments, NPS Televisie
Regisseur: Marleen Gorris
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer