Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Down with Love (2003)

Schrijfster Barbara Novack (Renee Zellweger) brengt het boek Down With Love uit, waarin zij vrouwen aanspoort op dezelfde manier met mannen om te gaan als zij met vrouwen doen. Met andere woorden: "Liefde, nee dank je! Sex, ja graag!".

Dit leidt tot grote ergenis bij het mannelijke geslacht, zo ook bij topjournalist en womanizer Catcher Block (Ewan McGregor - Moulin Rouge, Star Wars). Wanneer hij wordt gevraagd een interview met Barbara te houden, grijpt hij deze kans met beide handen aan. Hij zal bewijzen dat haar verhaal op leugens berust en proberen Barbara te laten bezwijken voor zijn charmes... De hippe jaren zestig-stijl is in alle elementen van de film terug te vinden (kleding, decors, soundtrack) en dat alleen al maakt Down With Love een genot voor oog en oor!
CompAZG ID: 980

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-5-2003
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Renée Zellweger, Matt Ross, David Hyde Pierce, Florence Stanley, Michael Ensign, e.a.
Geproduceerd door: Fox 2000 Pictures, Regency Enterprises, Jinks/Cohen Company, Epsilon Motion Pictures, Mediastream Dritte Film
Regisseur: Peyton Reed
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer