Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dinotopia: The Outsiders (0001)

afleveringen Marooned (afl. 1) en Making Good (afl. 2) Na een vliegtuigongeluk zijn Karl (Erik von Detten) en David (Shiloh Strong), samen met hun vader Frank (Michael Brandon), aangespoeld op een vreemd eiland, waar pratende dinosaurussen in vrede leven met mensen. Ontsnappen van Dinotopia, zoals het eiland genoemd wordt, is onmogelijk door een dodelijk rif en zware stormen. Karl en zijn vader zijn echter vastbesloten om terug te keren naar de ‘echte wereld’. Maar dan blijkt dat de T-rexen en Pteranodons zich niet meer af laten schrikken door de zonnestenen, die normaliter de bevolking beveiligen tegen hun geweld. David gaat op onderzoek uit.
CompAZG ID: 972

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Jonathan Hyde, Erik von Detten, Lisa Zane, Omid Djalili, Michael Brandon, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Thomas J. Wright
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer