Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

L'Appartement (1996)

Aan de vooravond van een belangrijke zakenreis naar Tokyo komt Max (Vincent Cassel, La Haine ) zijn oude geliefde Lisa (Monica Belucci, Francis Ford Coppola's Dracula ) tegen. Zij heeft hem nooit verteld waarom ze het uitmaakte. Opnieuw gefacineerd door haar, besluit hij in een impuls om haar te volgen.

Hoe meer Max over Lisa te weten komt hoe geheimzinniger haar leven er uit komt te zien. Is Lisa wel de Lisa die hij bedoelt? En als ze dat niet is, op wie is hij dán verliefd? Het wordt Max duidelijk dat er een tweede, mysterieuze vrouw in het spel is die veel van hem schijnt te weten en ook iets met Lisa te maken heeft. Maar wat?

L' appartement - Gilles Mimoumi's eerste speelfilm - is een intrigerende en gepassioneerde thriller die tot het eind toe blijft verrassen.
CompAZG ID: 955

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-10-1996
Speeltijd: 111 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Monica Bellucci, Romane Bohringer, Jean-Philippe Écoffey,
Geproduceerd door: IMA Productions
Regisseur: Gilles Mimouni
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer