Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Theo & Thea en de Ontmaskering van het Tenenkaas Imperium (1989)

Theo en Thea willen het sprookje van Sneeuwwitje op hun eigen wijze verfilmen. Daarbij gaan echter allerlei dingen mis. De grootste teleurstelling komt, wanneer de zanger Gerard Joling afzegt, die de rol van de Prins zou spelen. Er moet een nieuwe Prins worden gevonden. Door middel van een list wordt de beroemde zanger Marco Bakker gestrikt. Hij moet echter voor een optreden naar Oostenrijk. De filmploeg gaat met hem mee. In haar kasteel op de top van een Tiroolse Berg beraamt de machtswellustige Brigitta Berber snode plannen. Ze neemt Marco Bakker gevangen. Ze heeft hem namelijk nodig bij het ritueel, waarmee ze een toverkaas bereidt. Theo en Thea voltooien de opnamen voor hun Sneeuwwitje-film, maar zijn inmiddels ook in een ander spannend avontuur beland. Ze ontmaskeren het mysterie van het Tenenkaasimperium en redden daarmee de wereld.
CompAZG ID: 950

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1989
Speeltijd: 104 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Kees Prins, Olga Zuiderhoek, Loes Luca, Leny Breederveld, Arjan Ederveen, e.a.
Geproduceerd door: Van Den Beginne, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: Pieter Kramer
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer