Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wag the Dog (1997)

Minder dan twee weken voor de verkiezingen wordt de president van de VS ervan beschuldigd betrokken te zijn bij een sexschandaal. Het Witte Huis roept de hulp in van adviseur Brean, een briljant intrigant en image-builder. Brean bedenkt het ultieme scenario: hij verzint een nog groter en beter verhaal...inspelend op een hongerige pers ensceneert hij een dreigende oorlog tussen de VS en Albanië, de fictieve vijand van dienst.
Samen met Stanley Motts, een beroemde filmproducent uit Hollywood, weet Brean een crisis te creëren die via radio en televisie rechtstreeks de huiskamers van het Amerikaanse volk binnenkomt.
CompAZG ID: 947

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-12-1997
Speeltijd: 88 minuten
Budget: $15,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dustin Hoffman, Robert De Niro, Kirsten Dunst, Denis Leary, Anne Heche, e.a.
Geproduceerd door: New Line Cinema
Regisseur: Barry Levinson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer