Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lilja 4-ever (2002)

De 16-jarige Lilja leeft in een trieste buitenwijk in de voormalige Sovjet Unie. Haar moeder is vertrokken naa Amerika en heeft beloofd haar ook naar Amerika te halen. Wanneer Lilja niets meer van haar moeder hoort en er geen geld wordt gestuurd, is het duidelijk dat Lilja's moeder haar verlaten heeft. Ze wordt gedwongen in een verlaten flat te gaan wonen zonder water en electriciteit.

Dromend van een beter leven loopt Lilja Andrei tegen het lijf. Ze wordt verliefd op hem en hij belooft haar een beter leven in Zweden. Ze pakt haar spullen, maar weet niet dat alles vanaf dan alleen nog maar erger wordt...
CompAZG ID: 931

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-8-2002
Speeltijd: 105 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Artyom Bogucharsky, Lyubov Agapova, Liliya Shinkaryova, Elina Benenson,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Lukas Moodysson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer