Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lantana (2001)

Een vrouw verdwijnt.
Vier huwelijken raken verstrengeld in een verstikkend web van liefde, sex, bedrog en dood. Niet ieder van hen zal het overleven...

Lantana is een intrigerend psychologisch drama over liefde, ontrouw en wantrouwen. Het gaat over de fouten die we maken, de gevolgen die we daarvan moeten dragen en vervolgens de pogingen die we ondernemen om alles weer recht te zetten. Detective Leon Zat beweegt zich door een donker labyrint van menselijke relaties op zijn reis om het mysterie van de verdwijning van een vrouw op te lossen.

Hoe verder hij het mysterie ontrafelt hoe meer hij dit reflecteert op zijn eigen huwelijk, over wat hij heeft verloren en moet terugkrijgen.

Een mysterie voor en over volwassenen, van de regisseur van Bliss en met de OscarĀ® winnaar Geoffrey Rush (Best Actor in Leading Role - Shine)
CompAZG ID: 924

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-6-2001
Speeltijd: 116 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Anthony LaPaglia, Barbara Hershey, Geoffrey Rush, Rachael Blake, Kerry Armstrong, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Ray Lawrence
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer