Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Possession (2002)

Boeken, brieven, voorwerpen, dagboeken... het zijn de werktuigen van een uniek soort detective: de
literatuurwetenschapper. Twee van dergelijke literaire speurneuzen, Maud Bailey (Gwyneth Paltrow) en Roland Michell (Aaron Eckhart), ontrafelen een mysterie dat niet alleen de relatie tussen twee bekende Victoriaanse dichters in een nieuw perspectief plaatst, maar dat ook hun onderlinge verhouding op een vreemde manier beïnvloedt.

Possession is een verzengend romantische verfilming van A.S. Byatts beroemde roman, waarin een oude liefdesaffaire de geest en het hart van zijn onderzoekers betovert. Neil LaBute's naadloze regie (Nurse Betty) situeert de actie beurtelings in het moderne en het Victoriaanse tijdperk, met Jeremy Northam en Jennifer Ehle als de dichters die begrijpen dat "geen enkele mens in een vuur kan staan zonder verteerd te worden". Een vuur dat ook nu nog bij Maud en Roland hoog oplaait.
CompAZG ID: 910

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-10-2002
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Aaron Eckhart, Jeremy Northam, Gwyneth Paltrow, Jennifer Ehle, Lena Headey, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures
Regisseur: Neil LaBute
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer