Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Eye: Asiamania (2002)

Mun is twintig en sinds haar tweede levensjaar blind. Na een riskante maar succesvolle operatie krijgt ze haar gezichtsvermogen terug. Toch klopt er iets niet, want tot haar afgrijzen ziet ze in de spiegel niet haar eigen gezicht maar dat van Ling, de overleden vrouw die haar netvliezen beschikbaar stelde. En dan zijn er nog de mysterieuze, duistere en verminkte verschijningen die zich aan haar openbaren. De visioenen brengen Mun op de rand van de waanzin en de enige uitweg is te achterhalen wat het geheim van Ling was. Wie was deze vrouw? Waarom openbaren zich deze vreemde verschijningen? En welk noodlot wacht Mun?
CompAZG ID: 829

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Lee, Sin-Je, Lawrence Chou, Jinda Duangtoy, So, e.a.
Geproduceerd door: Applause Pictures, Raintree Pictures, Media Companies: A-Film Distribution
Regisseur: Pang Brothers, Pang Brothers
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer