Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Friends: Series 8: Episodes 17-24 (2002)

The One With The Tea Leaves:
Joey is nog steeds niet over zijn schaamte heen nadat hij door Rachel is afgewezen. Zodra hij en Rachel in een kamer zijn valt er een doodse stilte. Monica komt met een tip maar dat loopt vreselijk uit de hand. Ondertussen probeert Phoebe voor iedereen de toekomst te voorspellen door middel van thee bladeren. Ze ziet voor zichzelf dat de man van haar dromen zeer nabij is, ze ontmoet dan ook een jongen maar die is slechts geïnteresseerd in een... ehh twee punten van Phoebe.

The One In Massapequa:
De ouders van Ross en Monica zijn 35 jaar getrouwd en vieren feest. Normaal houdt Ross altijd een zeer emotionele speech zodat iedereen aan het huilen slaat. Monica is hier natuurlijk zeer jaloers over en wil dit jaar de speech houden en bereidt zich voor door allerlei zielige dingen te bedenken zodat iedereen zal huilen, maar speechen is niet de sterke kant van Monica. Phoebe heeft in de stomerij een nieuwe vriend ontmoet (Alec Baldwin) en vraagt of hij ook mee mag naar het feest. Da
CompAZG ID: 801

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 168 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Rachael Harris, Elliott Gould, Lisa Kudrow, Alec Baldwin, Tim DeKay, e.a.
Geproduceerd door: Bright Kauffman Crane Productions, Warner Bros. Television, Media Companies: Warner Home Video
Regisseur: Gary Halvorson, Gary Halvorson, Gary Halvorson, Kevin S. Bright, Gary Halvorson, Gary Halvorson, Kevin S. Bright, Kevin S. Brigh
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer