Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ground Zero: The President's Man (2002)

Joshua McCord (Chuck Norris) is een professor die Aziatische wetenschappen doceert. Ook heeft de man een nevenfunctie en niet zomaar één.. McCord is een supergetrainde vechtmachine die door de AmerikaansePresident wordt ingezet voor opdrachten waar zelfs het leger niet bekwaam genoeg voor is. Wanneer een groep radicale islamieten terroristische aanslagen pleeft tegen de Verenigde Staten, wordt de hulp van McCord ingeroepen.

Ground Zero, is na de aanslagen op het World Trade Centre in New York bijna realistisch. Terrorisme tegen de Amerikaanse maatschappij zorgen ervoor dat Chuck Norris u met keiharde actiescènes op het puntje van uw stoel houdt...
CompAZG ID: 80

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Chuck Norris, Judson Mills, Jennifer Tung, Roxanne Hart, Joel Swetow, e.a.
Geproduceerd door: Norris Brothers Entertainment, Media Companies: Dutch FilmWorks
Regisseur: Eric Norris
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer