Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Friends: Series 8: Episodes 1-8 (2002)

1 The One After I Do:
Chandler en Monica zijn dan eindelijk getrouwd maar iedereen denkt dat Monica zwanger is omdat Phoebe en Rachel een positieve zwangerschapstest heeft gevonden in de badkamer van Monica. Maar dan wijst alles naar Rachel, wanneer Phoebe ziet dat Rachel het nog niet bekend wil maken, offert zij zich op en zegt dat ze zwanger is van James Brolin. Chandler heeft stiekem danslessen genomen maar dan blijkt dat hij heel gladde schoenen aan heeft, hoe lost hij dit op? Ross heeft een oogje op een leuke vrouw maar aan dansen met haar komt hij niet toe.

2 The One With The Red Sweater:
Chandler moet van Monica de wegwerpcamera van de bruiloft laten ontwikkelen maar is de camera's kwijt. Ross komt met een goed plan, ze nemen gewoon foto's van een andere bruiloft. Een dom plan natuurlijk dat gedoemd is te mislukken. Monica zit ondertussen thuis met alle cadeaus die ze hebben ontvangen en kan zich niet inhouden en voor ze er erg in had zijn ze ineens allemaal uitgepakt. Nog steeds is de aanstaande
CompAZG ID: 799

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 169 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Elliott Gould, Sean Penn, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Christina Pickles, e.a.
Geproduceerd door: Bright Kauffman Crane Productions, Warner Bros. Television, Media Companies: Warner Home Video
Regisseur: Kevin S. Bright, David Schwimmer, Sheldon Epps, Kevin S. Bright, Gary Halvorson, Gary Halvorson, Kevin S. Bright, David Schwimme
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer