Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Friends: Series 7: Episodes 9-16 (2001)

709-The One With All The Candy
Omdat ze haar buren eigenlijk niet kent, hangt Monica een mand met zelfgemaakte snoep aan haar deur om zo meer in contact met haar buren te komen. Alles loopt behoorlijk uit de hand wanneer de buren als junks aan de deur hangen, wachtend om meer snoep van Monica. Phoebe laat vallen dat ze als kind nooit een fiets heeft gehad, Ross raakt zo ontroerd door dit verhaal dat hij een fiets voor Phoebe koopt, alleen kan ze niet fietsen.

710-The One With The Holiday Armadillo
Ross mag zijn zoon Ben met Kerst hebben, dit is een goede gelegenheid voor Ross om zijn zoon meer te leren over Chanukah, maar zijn zoontje wil liever de kerstman. Ross rent naar de feestwinkel voor een Kerstman-pak, helaas is er alleen een gordeldier-pak over.

711-The One With All The Cheesecakes
Wanneer een door met cheesecake per ongeluk voor de deur van Chandler wordt neergezet, kan hij de verleiding niet weerstaan en snoept er van. Ook Rachel vindt de cheesecake overheerlijk en eten hem helemaal op, ma
CompAZG ID: 797

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 169 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Hank Azaria, Jack Betts, Elliott Gould, Lisa Kudrow, Christina Pickles, e.a.
Geproduceerd door: Bright Kauffman Crane Productions, Warner Bros. Television, Media Companies: Warner Home Video
Regisseur: David Schwimmer, Gary Halvorson, Gary Halvorson, Kevin S. Bright, Stephen Prime, Ben Weiss, Kevin S. Bright, David Schwimmer
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer