Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Friends: Series 5: Episodes 17-23 (1998)

517: The One With Rachel's Inappropriate Kiss
Tijdens een sollicitatiegesprek bij Ralph Lauren kust Rachel per ongeluk haar potentiële baas op zijn wang. Monica maakt zich druk om haar relatie met Chandler, het is niet meer zo spannend als de nieuwe relatie van Phoebe met Gary.

518: The One Where Rachel Smokes
Rachel is aangenomen bij Ralph Lauren en besluit te beginnen met roken, om zo deel uit te kunnen maken van de besprekingen in het rokersgedeelte, waar telkens doorslaggevende besluiten lijken te worden genomen. Joey en Ross zijn zoon Ben, doen samen auditie voor een soep-commercial.

519: The One Where Ross Can't Flirt
Iedereen, inclusief Joey's italiaans-sprekende grootmoeder, gaan Joey's debuut bekijken in "Law and Order". Nadat Ross de pizza-bezorgster, Caitlin, heeft ontmoet, bestelt hij meer en meer pizza om met haar te kunnen flirten.

520: The One With The Ride Along
Het huwelijk van Emily nadert en de vrienden doen hun uiterste best om Ross bezig te houden. Samen met Joey, Chandler en
CompAZG ID: 792

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1998
Speeltijd: 171 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Michael Rapaport, Joanna Gleason, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, John Kassir, e.a.
Geproduceerd door: Bright Kauffman Crane Productions, Warner Bros. Television, Media Companies: Warner Home Video
Regisseur: Kevin S. Bright
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer