Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Friends: Series 5: Episodes 9-16 (1998)

509: The One With Ross's Sandwich
Ross is diep bedroefd wanneer een onbekende de restjes van zijn speciale Thanksgiving sandwich heeft opgegeten. Joey is het zat om elke keer leugens te moeten verzinnen om de relatie van Monica en Chandler geheim te houden. Phoebe heeft er spijt van dat ze Rachel heeft meegevraagd naar een literatuur les.

510: The One With The Inappropriate Sister
Monica vraagt de knappe buurjongen of hij uit wil met Rachel. Nadat ze heeft ervaren hoe 'close' hij is met z'n zus, begint Rachel aan hem te twijfelen. Wanneer Joey z'n huidige acteerbaan verliest, moedigt Ross hem aan zelf een stuk te schrijven waarin hijzelf de hoofdrol kan spelen. Phoebe wordt lid van het Leger des Heils.

511: The One With All The Resolutions
Het jaar 1999 komt eraan en de zes vrienden zijn bezig met hun goede voornemens. Helaas zijn sommige in strijd met andere. Het beste voornemen komt echter van Monica. Ze begint foto's te verzamelen van hun alledaagse leven, waar iedereen uiteindelijk van kan geniet
CompAZG ID: 791

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1998
Speeltijd: 171 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Michael Rapaport, George Newbern, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Michael Ensign, e.a.
Geproduceerd door: Bright Kauffman Crane Productions, Warner Bros. Television, Media Companies: Warner Home Video
Regisseur: Gary Halvorson, Dana De Vally Piazza, Joe Regalbuto, Kevin S. Bright, Gail Mancuso, Michael Lembeck, Kevin S. Bright, Andrew Tsa
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer