Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Friends: Series 5: Episodes 1-8 (1998)

501: The One After Ross Says Rachel
Nadat Ross Emily voor het altaar per ongeluk aanspreekt met Rachel, besluit ze de plechtigheid voort te zetten. Echter na de inzegening krijgt hij het zwaar te verduren en vlucht ze de kerk uit. Monica en Chandler besluiten verder te gaan met hun relatie, maar hebben haast geen moment alleen. (Speciale gasten: Elliot Gould, Christina Pickels, Tom Conti, Jennifer Saunders)

502: The One With All The Kissing
Terug in New York probeert Ross het weer goed te maken met Emily, helaas zonder succes. Chandler is nog steeds blind van verliefdheid en vergeet telkens dat hij Monica niet kan zoenen waar iedereen bij is. Rachel komt weer terug van haar gratis 'Honeymoon reisje' naar Griekenland, aangezien Ross en Emily wegens omstandigheden niet konden gaan.

503: The One Hundredth
Phoebe wordt met spoed naar hetziekenhuis gebracht wegens de bevalling van haar drieling. Chandler is nijdig, omdat de baby die naar hem zou worden genoemd een meisje blijkt te zijn. Niets wetend van d
CompAZG ID: 790

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1998
Speeltijd: 171 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Giovanni Ribisi, Elliott Gould, George Newbern, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, e.a.
Geproduceerd door: Bright Kauffman Crane Productions, Warner Bros. Television, Media Companies: Warner Home Video
Regisseur: Kevin S. Bright, Gary Halvorson, Kevin S. Bright, Shelley Jensen, Dana DeVally, Gary Halvorson, Gary Halvorson, Kevin S. Bright
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer