Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

Wachtwoord



Wachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Friends: Series 2: Episodes 17-24 (1995)

217: The One Where Eddie Moves In
Joey wil wwer in zijn oude appartement bij Chandler intrekken, maar daar is een nieuw probleem ontstaan! Monica raakt helemaal overstuur door Ross.

218: The One Where Dr Romaray Dies
Monica en Richard ervaren dezelfde romantische problemen als Rachel en Ross. Joey's vreemde adviezen aan een fanblad zetten zijn rol als Dr. Ramoray op het spel.

219: The One Where Eddie Won't Go
Chandler wil dat zijn vreselijke, op zijn zenuwen werkende huisgenoot vertrekt. Joey moet zijn extreem hoge rekeningen gaan betalen. De drie meiden zijn in de ban van hun innerlijke krachten.

220: The One Where Old Yeller Dies
Monica's vriend maakt grote indruk op Chandler en Joey, wat erg veel irritaties met zich meebrengt! Phoebe komt er achter wat ze als kind heeft gemist.

221: The One With The Bullies
Chandler en Joey zijn bang voor twee populaire binkies. Phoebe loopt door een hond haar vader mis maar ontmoet uiteindelijk toch nog haar verloren familie.

222: The One With The Two
CompAZG ID: 783

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1995
Speeltijd: 175 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Adam Goldberg, Giovanni Ribisi, Lisa Kudrow, Charlie Sheen, David Schwimmer, e.a.
Geproduceerd door: Bright Kauffman Crane Productions, Warner Bros. Television, Media Companies: Warner Home Video
Regisseur: Michael Lembeck, Michael Lembeck, Michael Lembeck, Michael Lembeck, Michael Lembeck, Michael Lembeck, Michael Lembeck, Michael L
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer