Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ernst Bobbie en de Rest: Avonturen bij de Boswachter (2001)

Op deze DVD zijn alle afleveringen van de serie "Avonturen bij de Boswachter" te vinden. Ernst en Bobbie komen natuurlijk weer in allerlei spannende en grappige situaties terecht. Bedachtzame Ernst en flapuit Bobbie presteren het elke keer weer; ondanks hun goede bedoelingen, om alles in de soep te laten lopen. En daar kan de boswachter over meepraten.
CompAZG ID: 771

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende,
Geproduceerd door: Bridge Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer