Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Het Cabaret van Kopspijkers (2003)

Op 11 september 2001 boorden twee vliegtuigen zich in het World Trade Center in New York. De wereld zou nooit meer hetzelfde zijn. Op 12 september 2001 kwamen vier jongens bijeen om een begin te maken met de eerste afleveringen van een nieuw humoristisch bedoeld onderdeel van het programma Kopspijkers. Het werden imitaties. Ruim 6 uur fragmenten, ruim 40 minuten speciaal voor deze DVD gemaakte afleveringen van Zomergasten, Andere Tijden, Andermans Veren en Wintertijd, plus een kijkje achter de schermen van een goed half uur.

Hoogtepunten van het Cabaret van Kopspijkers uit de periode najaar 2001 tot en met voorjaar 2003.
CompAZG ID: 765

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 440 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Jack Spijkerman, Paul Groot, Owen Schumacher, Ellen Pieters, Peter Heerschop, e.a.
Geproduceerd door: VARA, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: Chris Roest
Auteur: Paul Groot, Owen Schumacher, Hans Riemens, Sander van Opzeeland, Thomas van Luyn, Peter Heerschop, Viggo Waas, Sanne Wallis de V

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer