Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Matilda (1996)

Matilda is zes jaar en héél erg slim. Ze kon al lezen toen ze twee was en inmiddels heeft ze alle boeken van de bibliotheek al uit. Haar ouders zijn de domste mensen op aarde en ze vinden het maar niks dat Matilda zoveel leest. Op school is het ook niet leuk: Juffrouw Bulstronk is een oud-kampioene kogelstoten en vindt het leuk haar leerlingen aan het haar het schoolplein rond te slingeren! Matilda komt erachter dat ze hele bijzondere krachten heeft... en daar laat ze het gemene schoolhoofd en andere slechte, grote mensen lekker van meegenieten!
CompAZG ID: 761

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-7-1996
Speeltijd: 94 minuten
Budget: $36,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Embeth Davidtz, Danny DeVito, Mara Wilson, Rhea Perlman, Pam Ferris, e.a.
Geproduceerd door: Jersey Films, TriStar Pictures
Regisseur: Danny DeVito
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer