Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Iron Maze (1991)

Het stadje Corinth is op sterven na dood sinds de plaatselijke staalfabriek haar poorten sloot. De enige hoop is de Japanse zakenman Sugita, die van plan is de staalfabriek te slopen en er een amusementspark voor in de plaats te bouwen. Dat zou nieuw leven kunnen blazen in het slaperige stadje. Maar dan wordt Sugita halfdood aangetroffen. Zijn Amerikaanse vrouw, een werkloze fabrieksarbeider en een klein jochie getuigen. Rechercheur Jack Ruhle probeert te achterhalen wat er precies gebeurd is, maar alledrie de getuigen vertellen een ander verhaal...

Iron Maze is een spannende thriller die zich laat bekijken als een moderne variant op Akira Kurosawa's klassieker Rashmonon. Brigitte Fonda, Feff Fahey en wijlen karakteracteur J.T. Walsh spelen de hoofdrollen in een film waarin misleiding en bedrog centraal staat. Geproduceerd door Oliver Stone.
CompAZG ID: 73

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-11-1991
Speeltijd: 104 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jeff Fahey, Bridget Fonda, Hiroaki Murakami, J.T. Walsh, John Randolph, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Hiroaki Yoshida
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer