Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

West Side Story: Special Edition (1961)

Deze wereldberoemde musical sleepte in 1961 10 Oscars in de wacht, waarondr die van de Beste Film, en zette zo de standaard voor het maken van filmmusicals.

Het verteld het tijdlose verhaal van Romeo&Juliet, geplaatst in de achterbuurt van New York in de jaren 50. Prachtige choregrafieën, schitterende muziek en de wereldberoemde songs ("Maria", "America", "Somewhere", "Tonight") maken van deze film een feest voor het oog, het oor en uiteindelijk het hart.
CompAZG ID: 716

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-10-1961
Speeltijd: 146 minuten
Budget: $6,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno, Simon Oakland, e.a.
Geproduceerd door: United Artists, 20th Century Fox Home Entertainment
Regisseur: Jerome Robbins, Robert Wise
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer