Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Mr. Bean: 10 Jaar III: Mijn 10e verjaardag (1993)

De Terugkeer Van Mr. Bean
Zonder erbij na te denken, verstrekt iemand Mr. Bean zijn eerste betaalkaart. Mr. Bean is vastbesloten om hem in HET WARENHUIS te gebruiken, maar op mysteieuze wijze verdwijnt de kaart in iemands achterzak. Mr. Bean laat zo'n waardevol bezit nooit zomaar gaan. Hoe kom je in een duur RESTAURANT onopvallend van een maaltijd af, die je echt vies vindt? Mr. Bean laat stap voor stap zien hoe dit moet. Mr. Bean wacht zenuwachtig in de rij voor EEN KONINKLIJKE FILMVOORSTELLING en bereidt zich uiterst nauwkeurig voor op zijn Grote Moment. Net als voor zo velen is zijn eerste ontmoeting met een lid van het koninklijk huis onvergetelijk.

Terug Naar School, Mr. Bean
Bij de NATUURKUNDE-proeven loopt de spanning wel erg hoog op en bij de TEKENLES ook, want wat dáár gebeurt... Na de JUDOLES gaat iemand er met zijn broek vandoor en op het parkeerterrein komt mijn auto een beetje in de verdrukking, wat een blijvende indruk op ons allebei achterlaat.

Begin Maar, Mr. Bean
Geloof het of niet,
CompAZG ID: 702

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1993
Speeltijd: 125 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Paul Brooke, David Battley, Rowan Atkinson, Chris Sanders, Nathan Lewis, e.a.
Geproduceerd door: Tiger Aspect Productions, Tiger Television Productions, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: John Howard Davies, John Birkin, John Birkin, John Birkin, Paul Weiland, John Birkin
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer