Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Mr. Bean: 10 Jaar I: Mijn 10e verjaardag (1989)

Mr. Bean
De originele proefopname, die in 1990 de Gouden Roos van Montreux won, liet ons allemaal kennismaken met de verwardste man ter wereld, zijn persoonlijkheid is een afgrijselijke mengeling van gemeenheid, onschuld en vindingrijkheid. Of hij nu EEN EXAMEN aflegt en geen enkele vraag weet, of OP HET STRAND is, waar hij zijn zwembroek wil aantrekken zonder zijn pantalon uit te doen, of in DE KERK zit, waar hij wanhopige pogingen onderneemt om wakker te blijven, Mr. Bean vindt altijd wel een uitweg, waar niemand anders ooit aan gedacht zou hebben.

Welterusten Mr. Bean
In het ziekenhuis verlies ik mijn geduld in de WACHTKAMER maar ik beleef een fantastische tijd bij Windsor Castle met één van Hare Majesteits PALEISWACHTEN. Eindelijk heb ik hen zo ver dat ik een leuke foto van hem kan maken. Later heb ik last van SLAPELOOSHEID, maar dat geeft mij juist inspiratie voor één van mijn allerbeste dierenimitaties sinds jaren (al zeg ik het zelf...).

Pas Op De Baby, Mr. Bean
Ik had eerlijk gezegd gerekend
CompAZG ID: 700

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1989
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Rowan Atkinson, Rupert Vansittart, Angus Deayton, Roger Sloman, Andy Bradford, e.a.
Geproduceerd door: Tiger Aspect Productions, Tiger Television Productions, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: John Howard Davies, John Birkin, Paul Weiland, John Howard Davies
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer