Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

James Herriot: Deel 2 (1978)

De drie afleveringen op deze disk zijn :
Calf love
Out of practice
Nothing like experience

James Herriot ontdekt dat het beroep van dierenarts in de praktijk heel anders is dan hij zich tijdens zijn studie heeft voorgesteld. Een sterke maag, een goede kennis van het platteland en een paar stevige laarzen blijken bij het bezoeken van de boerderijen belangrijker dan boekenwijsheid.

Tristan is weer eens uit de band gesprongen en is bang voor de gevolgen. Hij geeft de schuld aan het gezelschap waarin hij verkeerde. Die lui hadden geen greintje zelfbeheersing. Ze bleven maar rondjes geven! Gelukkig is hij uitstekend in staat andere mensen te koppelen. Een bezoek aan de wekelijkse muziekavond in het gezelschap van Helen klinkt James als muziek in de oren. Er hangt romantiek in de lucht en James hoopt indruk te maken op Helen door haar op hun eerste afspraakje uit te nodigen voor het diner dansant in Reniston Hall. Een lekke band, natte schoenen en een génante ontmoeting tijdens een afspraakje met een onbek
CompAZG ID: 698

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1978
Speeltijd: 150 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): James Grout, Christopher Timothy, Robert Hardy, Peter Davison, Carol Drinkwater, e.a.
Geproduceerd door: BBC Worldwide Ltd, Memphis Belle
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer