Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

James Herriot: Deel 3 (1978)

De drie afleveringen op deze disk zijn :
Golden Lads and Girls
Advice and Consent
The Furlong

James Herriot ontdekt dat het beroep van dierenarts in de praktijk heel anders is dan hij zich tijdens zijn studie heeft voorgesteld. Een sterke maag, een goede kennis van het platteland en een paar stevige laarzen blijken bij het bezoeken van de boerderijen belangrijker dan boekenwijsheid.
Twee beschadigde auto's in een week, -dankzij Tristan-, de voortdurende aanwezigheid van Edmond Richardson die het op Helen heeft voorzien, en een rampzalige ontmoeting met de familie Alderson brengen James in een slecht humeur. De stekelige opmerkingen van Siegfried maken de situatie alleen maar erger. De familie Dalby komt steeds vaker in de problemen met hun kudde, tot James bij toeval ontdekt wat de ziekte van de dieren veroorzaakt. Op het gebied van de romantiek kan James echter wel wat hulp gebruiken en Tristan en siegfried besluiten dat er iets moet gebeuren en geven James waardevol advies. De tijd dringt, want binn
CompAZG ID: 697

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1978
Speeltijd: 150 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Ronald Lacey, James Grout, Peter Schofield, Christopher Timothy, Robert Hardy, e.a.
Geproduceerd door: BBC Worldwide Ltd, Memphis Belle
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer