Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dunkirk (7/19/2017)

De film vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Tijdens de Slag om Frankrijk werden Belgische, Britse en Franse soldaten door het Duitse leger vastgehouden op het strand en in de haven.
CompAZG ID: 6953

Niet beschikbaar (retour op: 4/2/2018)

Status: Uitgegeven op 7/19/2017
Speeltijd: 106 minuten
Budget: $100,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kenneth Branagh, Michael Caine, Tom Hardy, James D'Arcy, Matthew Marsh, e.a.
Geproduceerd door: RatPac-Dune Entertainment, Ciné+, Canal+, Kaap Holland Film, Dombey Street Productions, Syncopy, Warner Bros. Pictures
Regisseur: Christopher Nolan
Auteur: Christopher Nolan

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer