Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

King Creole (1958)

Het is 1958. Iedereen gaat 's avonds naar de drive-in. Amerika lanceert zijn eerste satelliet. Het boek Lolita doet veel stog opwaaien. En Elvis geeft Bourbon Street een nieuw ritme in King Creole. Hij speelt een opstandige tiener wiens zingen de Franse wijk aan het swingen krijgt. Met een lief meisje dat van hem houdt en het nachtclubpubliek dat hem toejuicht, lijkt het erop dat hij zijn verleden achter zich kan laten en op weg is naar het succes. Of kunnen een gangster (Walter Matthau) en zijn handlangster (Carolyn Jones) hem verleiden tot een misdadig leven...
CompAZG ID: 693

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-7-1958
Speeltijd: 111 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Paul Stewart, Carolyn Jones, Elvis Presley, Dolores Hart, Dean Jagger, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Michael Curtiz
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer