Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Neon Bull (1/14/2016)

Iremar werkt bij de 'Vaquejadas', een rodeo in het noordoosten van Brazilië, waar twee mannen te paard een stier proberen neer te halen door hem bij zijn staart te grijpen. Het is stoffig en zwaar werk om de stieren te voeden, voor te bereiden en te verzorgen. Hij leeft samen met zijn collega's in de vrachtwagen waarmee die stieren vervoerd worden naar de shows. Samen vormen ze een hechte familie. Maar Brazilië en het noordoosten zijn aan het veranderen en de bloeiende kledingindustrie brengt nieuwe ambities naar boven bij Iremar.
CompAZG ID: 6771

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1/14/2016
Speeltijd: 101 minuten
Budget: $1,500,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: PT
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Maeve Jinkings, Juliano Cazarré, Aline Santana, Carlos Pessoa, Vinícius de Oliveira, e.a.
Geproduceerd door: Viking Films, Desvia, Canal Brasil, Malbicho Cine
Regisseur: Gabriel Mascaro
Auteur: Marcelo Gomes, Cesar Turim, Daniel Bandeira

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer