Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Beach Boys: Live at Knebworth 1980 (2003)

Dit concert van de Beach Boys in 1980 is zeer speciaal te noemen, het is namelijk de laatste keer dat de groep in de volledige bezetting ooit zou optreden. Alle zes de artiesten: Brian Wilson, Mike Love, Carl Wilsom, Dennis Wilson, Alan Jardine en Bruce Johnston geven tijdens dit concert uit 1980 act de presence. The Beach Boys scoorde hun eerste hit al in 1961 met Surfin' en met hits als: Surfin' Safari, Sloop John B., Good Vibrations en Fun, Fun, Fun waren ze niet meer weg te denken uit de muzikale Amerikaanse top en maakte het het muziekgenre populair. Als je luisterde naar een van hun songs kon je je ogen dichtdoen en je wanen aan het Californische strand waar de bruingebrande surfers met hun boards in de golven hun kunnen lieten zien. Maar door de jaren heen bleven de Beach Boys hun muziek ten gehore brengen en scoorde in de jaren tachtig zelfs een hit met het nummer "Kokomo". Ondertussen zijn Carl en Dennis Wilson overleden maar hun muziek blijft leven in de harten van de mensen door het zonnige karakte
CompAZG ID: 677

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-2-2003
Speeltijd: 70 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer