Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bridge Of Spies (10/15/2015)

De film vertelt het waargebeurde verhaal van James Donovan, een advocaat die zich in het centrum van de Koude Oorlog bevindt wanneer hij door de CIA gerekruteerd wordt om een haast onmogelijke missie uit te voeren: onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.
CompAZG ID: 6709

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10/15/2015
Speeltijd: 142 minuten
Budget: $40,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: RU
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Tom Hanks, Michael Gaston, Mikhail Gorevoy, James Lorinz, Dakin Matthews, e.a.
Geproduceerd door: DreamWorks SKG, Amblin Entertainment, Studio Babelsberg, Fox 2000 Pictures, Marc Platt Productions, Participant Media, Reliance Entertainment, TSG Entertainment
Regisseur: Steven Spielberg
Auteur: Ethan Coen, Matt Charman, Joel Coen

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer